Pages

10 June 2014

Kembali Lagi

Contengan Kisah Sufi pada 1:55 pm
Korang Rasa? 
Assalamualaikum...
Cewah tajuk...bukan main lagi...haha..Dah lama Sufi tinggalkan blog ni..Yer la setelah hampir setahun lebih Sufi tak hupdate blog nie..Macam-macam peristiwa yang berlaku..

Biasa la, ngan kerja, anak, ulang alik Kota Bharu - Kajang...So, dats why la tak sempat nak hupdate blog ni...plus buat-buat bz...hehe..

And now, Sufi dah tak payah nak ulang alik KB - Kajang dah, becoz my husband dah dapat transfer ke KB, semalam (9.6.2014) dah lapor diri kat tempat kerja baru..lego den...

Sekarang ni lam proses nak mencari rumah, tak nak dah duk bawah ketiak umi, nak merasa sendiri alam rumah tangga yang sebenar-benarnya, setelah 3 tahun berkahwin...hehe...camano eh agaknya?Tak dapat Sufi nak bayangkan...yer la...kan dah nak masuk bulan Ramadhan, nak siapkan sahur, juadah berbuka.,,hummmm...ngan Adam Haziq lagi...Insyaallah...dapat diatasi kut..hehe...

Ok la, got to go..next time Sufi menceloteh lagi yer...


Latest 7/6/2014
Adam Haziq 1 tahun 11 bulan 7 hari

0 Yang Menyonteng on "Kembali Lagi"

 

~~Kisah Sufi~~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal