Pages

25 February 2011

Blog Pink

Contengan Kisah Sufi pada 9:46 pm
Korang Rasa? 
Assalamualaikum..
Hurmm..malam ni aku rasa nak join segmen Blog Pilihan Malaysia la..Oleh kerana memang terang lagi bersuluh yang blog cantik aku ini berkaler pink..Maka aku nak join segmen kumpulan blog kaler pink..tak kan nak join segmen blog kaler hijau lak kan???
 
Kenapa aku pilih kaler pink untuk blog aku nie?
Aku pun tidak berapa pasti kenapa aku pilih kaler nie..nak kata feveret kaler tu, tidak la sangat..may be aku tertarik ngan kelembutan kaler ni, lagipun kaler pink kan sinonim ngan orang perempuan lebih-lebih lagi remaja..pink & perempuan memang tidak dapat dipisahkan..korang setuju tak?

Okeh, aku nak tag 2 orang sahaja iaitu :

Segmen ini akan ditutup pada :
 
Jam 8 pagi pada 26 Februari 2011
Join jangan tak join..

Wassalam..

2 Yang Menyonteng on "Blog Pink"

Miss NaDYa a.k.a NaD on 27 February 2011 at 15:07 said...

hye..kamoo punyer blog so cute..kemas..senang nak baca...really like it..dah follow kamoo.hope kamoo follow nad jugak yewk..=)

Kisah Sufi on 27 February 2011 at 19:53 said...

mekacih miss nadya..i'll follow u back..check it out..

 

~~Kisah Sufi~~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal