Pages

24 January 2011

Tabik Spring Toing Toing Toingggggg!!!!!

Contengan Kisah Sufi pada 11:12 pm
Korang Rasa? 
Gambo Ihsan Google

Nak tau tak tabik spring nie tuk sape?Untuk Encik Ben Ashaari..mana tak nyer..Dalam satu hari dia boleh post banyak entri yang mantop-mantop..Banyak sungguh idea dia..Memang tabik springg la..Sejak dua menjak nie, aku asyik duk blogwalking belog dia jer..Rasa cam semangat lak nak berbelog neh setelah sekian lama membiarkan belog aku terkubur...Lagi pun banyak ilmu dan info yang dikongsikan oleh En. BA untuk newbies cam aku..Sebelum nie, aku xpernah kenal pun siapa dia neh..Tp, satu hari tu, aku ada t'skodeng belog Makcik aku and dari situ la secara tak sengaja aku buleh ter'klik' belog En. BA nie dan juga ter'follow' belog dia..( i follow secara ikhlas taw)...So, saya harap saya dapat lebih banyak belajar dari En. BA dan otai blogger yang lain, serta tunjuk ajar lah saya supaya..okeh..sekian..


Nota Sufi : Da lama nak wat en3 dedikasi untuk En. BA..tapi masa yang asyik mencemburui saya..

0 Yang Menyonteng on "Tabik Spring Toing Toing Toingggggg!!!!!"

 

~~Kisah Sufi~~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal